Consumatorii întreabă…

Autor:

De ce să iau suplimente alimentare pentru articulații?

Cu ajutorul suplimentelor de calitate poți să încetinești evoluția bolii articulare și să îți recapeți mobilitatea și libertatea de mișcare. Spre deosebire de medicamente, suplimentele alimentare acționează și asupra cauzei, nu doar asupra efectului și au mai puține efecte secundare.

Nu sunt diagnosticat cu o boală articulară, dar uneori îmi trosnesc articulațiile. Mă poate ajuta ArtroHelp Forte?

Desigur, poți folosi ArtroHelp Forte în cure preventive, de 2-3 luni. Zgomotele din articulații pot deveni motiv de îngrijorare în special atunci când faci efort fizic intens.

Pot folosi ArtroHelp dacă am suferit o entorsă sau o luxație?

Da. În astfel se cazuri se recomandă folosirea variantei ArtroHelp Calm, antiinflamator 100% natural.

Este recomandat să fac mișcare dacă sufăr de artroză?

Orice persoană cu artroză ar trebui să facă exerciții fizice regulate. În episoadele dureroase, efectuarea de exerciții fizice ușoare este mai eficientă în reducerea durerii decât menținerea unei stări de inactivitate. Atenție totuși la suprasolicitare!

Este nevoie să fac mișcare în timpul curei cu ArtroHelp Forte?

Ar fi recomandat, întrucât mișcarea mărește efectele benefice ale acestui produs. Activitatea fizică favorizează transportul nutrienților spre articulații, în mod particular hrănirea cartilajelor (care nu au circulație sangvină și primesc nutrienți prin intermediul interacțiunii cu lichidul sinovial).

Pot consuma ArtroHelp Forte dacă sufăr de gută?

ArtroHelp Forte poate fi folosit și de către persoanele care suferă de gută. Colagenul hidrolizat tip I și tip II din compoziție, deși este de proveniență animală, nu are purine în compoziție, deci nu provoacă eliberare de acid uric.

ArtroHelp Forte interacționează cu medicamentele?

Produsul nu are interacțiuni cunoscute cu medicamentele, dar pentru siguranță se recomandă administrarea acestuia la distanță: cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente.

Cum acționează ArtroHelp Forte dacă merg la masaj sau fac fizioterapie?

ArtroHelp Forte acționează în sinergie cu terapiile alternative pentru articulații, asigurând împreună efecte mult mai bune decât orice terapie separat.

Pot consuma alcool dacă iau suplimente alimentare?

Dacă medicamentele și antiinflamatoarele de sinteză nu permit consumul de alcool pe perioada tratamentului, în cazul suplimentelor alimentare se permite consumul moderat de alcool.

Am o contractură musculară. Mă ajută ArtroHelp Forte?

1_ZDS_13_Cabinet

Da, ArtroHelp Forte susține sănătatea și buna funcționare a musculaturii. Conţinutul de magneziu marin este deosebit de important pentru relaxarea musculaturii contractate.

Nu tolerez glucozamina din crustacee. Pot folosi ArtroHelp Forte?

ArtroHelp Forte conține glucozamină din surse vegetale, așadar produsul poate fi consumat și de către persoanele cu alergie/intoleranță la crustacee.

ArtroHelp Forte este 100% natural. Este și 100% vegetarian?

ArtroHelp Forte conține colagen și condroitină de origine animală, așadar nu este 100% vegetarian.

ArtroHelp Forte are contraindicații?

Produsul nu este recomandat copiilor și femeilor gravide sau care alăptează. În cazul persoanelor cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente sau persoanelor aflate sub tratament medicamentos se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Ce pot face dacă am dureri puternice? E suficient ArtroHelp Forte?

Pentru refacere rapidă și reducerea senzației de articulații dureroase, utilizați ArtroHelp Forte în asociere cu capsulele ArtroHelp Calm, până la dispariția durerii.

Unde pot găsi produsele pentru articulații ArtroHelp?

Produsele pot fi comandate direct de la Zenyth Pharmaceuticals, la preț de producător, la telefon 021.3.000.000 sau online, pe site-ul www.zenyth.ro. Produsele pot fi găsite și în magazine naturiste și farmacii partenere.

Sfatul specialistului

1_ZDS_13_Dan_TeleanuDr. Dan Teleanu, medic primar neurochirurg:

„Hernia de disc este o afecțiune tot mai des întâlnită și pentru care în foarte multe cazuri se ajunge la intervenție chirurgicală. Atât în cazul recuperării și refacerii post-operatorii, cât și în cazul discopatiilor vertebrale care nu au indicație chirurgicală sau după traumatisme vertebrale, organismul are nevoie de material de reconstrucție pentru refacerea țesutului afectat (oase, cartilaje). În acest context, consider deosebit de util un produs pe bază de colagen,
iar ArtroHelp este o promisiune interesantă în domeniul recuperării post-operatorii și nu numai.“

 

Protected by Copyscape