Spray cu cofeină pentru energie

Autor:

Sprayul cu cofeină produs de inventatorii Ben Yu și Deven Soni se adresează populației ocupate care nu are timp să își procure necesarul de nutrienți din hrană pentru a avea un nivel optim de energie. Astfel, cu o singură aplicare la nivelul pielii cofeina este absorbită prin pori și oferă un aport de energie. Produsul este ușor de utlizat, ușor de transportat și foarte popular datorită efectelor imediate.

Ziarul ”Time” prezintă produsul ca o formă derivată a energizantelor pe bază de cofeină cu aplicare cutanată/respiratorie de tipul plasturilor cu cofeină sau inhalatorilor cu vapori de cofeină. Practic, principiul nu reprezintă o noutate în domeniu ci doar modul de administrare.

Deși sprayul produce un efect rapid, totuși FDA – Organizația de Reglementare a Medicamentelor din SUA trage un semnal de alarmă cu privire la energizantele care determină absorbția cofeinei la nivelul porilor datorita potențialelor efecte advsere: dependență, stări de agitație psihomotorii, alterarea calității somnului sau probleme de concentrare.

Protected by Copyscape

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here